Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ψηφοφορία για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο μόλις άρχισε!

Η ψηφοφορία για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου αρχίζει !
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας με όπως πάντα πολλές καταπληκτικές φωτογραφίες.
Ο διαγωνισμός κλείνει 2 χρόνια και το «γιορτάζει» με νέο ρεκόρ φωτογραφιών, που για πρώτη φορά ξεπέρασε τις 300 !  Φαίνεται ότι  το καλοκαιρινό δίμηνο, που συχνά συνδυάζεται με χαλάρωση των υποχρεώσεων και με διακοπές πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον, μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε αρκετές φωτογραφικές εξορμήσεις και μαζί το μεγαλύτερο όριο υποβολής φωτογραφιών, βοήθησαν στην μεγάλη αύξηση των συμμετοχών. Ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος με τόσες καλές συμμετοχές και σίγουρα θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο και μεγαλύτερη προσοχή στην διαδικασία της ψηφοφορίας.
Η φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούλιο και θα είναι στην κορύφωσή της τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι και οι φωτογραφικές ευκαιρίες είναι πολλές και απρόβλεπτες συναντήσεις με όχι συνηθισμένα είδη, είναι πολύ πιθανές στο πεδίο.



Η θεματική κατηγορία για τον Σεπτέμβριο είναι επιλογή του Χρήστου Βλάχου και θα είναι :
  
«Αντανακλάσεις»

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε και πάλι αυτό που είχαμε γράψει και στην προηγούμενη ψηφοφορία. Σας παροτρύνουμε  λοιπόν να ψηφίζετε, όσο γίνεται περισσότερο, τις φωτογραφίες του διαγωνισμού σε σύγκριση με τις άλλες συμμετοχές και όχι με μέτρο σύγκρισης τις καλύτερες φωτογραφίες  του κόσμου. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που μάλλον αξίζουν παραπάνω από  (1) ή (2).  Ετσι θα γίνει δικαιότερη και συνολικά η βαθμολόγηση, γιατί είναι προφανές ότι όποιος βαθμολογεί πολύ αυστηρά ευνοείται από αυτούς που βαθμολογούν πιο απλόχερα.

Καλές λήψεις για τον Σεπτέμβριο, τον πιο δυνατό μήνα της φθινοπωρινής μετανάστευσης !


Μιχάλης Κωτσάκης


LINK: Slideshow - July-August 2013

Περιμένετε - η φόρτιση των φύλλων ψήφου μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου