Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η ψηφοφορία για τον Οκτώβριο αρχίζει !

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και την γρήγορη προσαρμογή στη νέα διαδικασία υποβολής των φωτογραφιών. Η συμμετοχή κρατήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, έχοντας μάλιστα και μια ιδιαίτερα απαιτητική θεματική κατηγορία ! 

Πιστεύουμε ότι τελικά με τον νέο τρόπο υποβολής των φωτογραφιών, απλοποιείται αρκετά η διαδικασία, διασφαλίζεται περισσότερο η ομαλή φόρτωση των φωτογραφιών και η αποφυγή λανθασμένων παρεμβάσεων στην Picasa Gallery του διαγωνισμού. Ωστόσο θα πρέπει να είσαστε πιο σίγουροι για τις φωτογραφίες που ανεβάζετε, γιατί πλέον δεν μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει.
Επίσης με την αποθήκευση των φωτογραφιών μας σε μορφή PNG διασφαλίζουμε καλή ποιότητα σε αυτές.


Μια άλλη μεγάλη και πολυαναμενόμενη αλλαγή θα διαπιστώσετε με το που ξεκινήσετε την ψηφοφορία. Επιτέλους και μετά από πολύ διερεύνηση βρέθηκε τρόπος, με έναν απλό συλλογισμό του Felix, η διαδικασία ψηφοφορίας να μπορεί να γίνεται από εδώ και πέρα κάτω από κάθε φωτογραφία !! Τέρμα λοιπόν στις σημειώσεις σε παράπλευρα χαρτάκια. Βλέπω κάθε φωτογραφία και την βαθμολογώ εκείνη την στιγμή που την βλέπω ! 
Ωστόσο δυστυχώς υπάρχει και πάλι ένα αλλά στην όλη διαδικασία. Αυτό είναι ότι λόγω του πλήθους αλλά και όγκου των φωτογραφιών με την χρήση της νέας μορφής PNG, χρειάζεται πολύς χρόνος μέχρι να φορτωθούν οι φωτογραφίες. Για αυτό προτείνουμε να πατήσετε στο παρακάτω link για την ψηφοφορία, να πάτε για κανένα καφέ και μετά να επιστρέψετε αισιοδοξώντας ότι θα έχουν ανέβει οι φωτογραφίες ! ;)


Η θεματική κατηγορία για τον επόμενο μήνα είναι επιλογή του Μιχάλη Κωτσάκη και είναι:

«Φωτογράφηση της άγριας φύσης στο επίπεδο του θέματος»

(Π.χ Χαμηλή γωνία  στα παρυδάτια και υδρόβια )». Βάλτε λοιπόν τα πιο πρόχειρά σας ρούχα και ετοιμαστείτε για μπρουμιτισμούς και ξάπλες.
Τα περισσότερα χειμωνιάτικα είδη, ήδη έχουν κατέβει νοτιότερα ή χαμηλότερα ακόμη και οι αστικοί βιότοποι έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το καλοκαίρι, οπότε αναμένουμε έναν συναρπαστικό φωτογραφικά Νοέμβριο.

Καλές φωτογραφικές εξορμήσεις


Μιχάλης Κωτσάκης


*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου