Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώτη ψηφοφορία για τον Ιανουάριο αρχίζει !

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σας ! Ωστόσο τι πάθατε όλοι – ή σχεδόν όλοι – και έχουμε τέτοια κατάρρευση συμμετοχών για τον πρώτο μήνα της χρονιάς ?
Στην διαδικασία της ψηφοφορίας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι υποχρεωτικό να ψηφίζετε το λιγότερο δέκα (10) φωτογραφίες ανά κατηγορία. Σε περίπτωση που δεν τηρείται ο κανονισμός θα διαγράφονται οι συγκεκριμένοι ψήφοι.
Επίσης όπως αναφέρεται στους κανονισμούς αλλά μέχρι τώρα υπήρχε ελαστικότητα πάνω σε αυτό το θέμα, σε περίπτωση που κάποιος από τους 3 πρώτους είτε δεν έχει ψηφίσει καθόλου, είτε έχει ψηφίσει λιγότερες από δέκα (10) φωτογραφίες ανά κατηγορία, θα του αφαιρούνται πέντε (5) βαθμοί από την φωτογραφία του, πριν τον υπολογισμό του μέσου όρου. Παραπέμπουμε παρακάτω και πάλι το link όπου θα βρείτε αναλυτικά τους κανονισμούς :

Μην ξεχνάτε ότι ο Φεβρουάριος  είναι ένας μεταβατικός μήνας με πολύ ενδιαφέρον , αφού μπορείτε ακόμη να βρείτε σχεδόν όλα τα «χειμωνιάτικα» είδη αλλά και τους πρόωρους ανοιξιάτικους μετανάστες.  Λευκοχελίδονα ήδη παρατηρήθηκαν, οι Τσαλαπετεινοί έρχονται νωρίς και αντίστοιχα είναι ακόμη εκεί έξω οι υπέροχοι Χειμωνόκιρκοι, αρπακτικά που δύσκολα κατεβαίνουν χαμηλά όπως οι Χρυσαετοί, αυτήν την εποχή μπορεί να παρατηρηθούν ακόμη και στους μεγάλους υγρότοπούς, τα μεγάλα κοπάδια των υδρόβιων κ.λπ
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και η θεματική κατηγορία του Φεβρουαρίου που επέλεξε ο Felix Rehsteiner : 
«Αργή ταχύτητα κλείστρου - Slow shutter speed : Panning, motion blur, and camera shake»
Μια θεματική που σίγουρα προσφέρεται για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό με μπόλικη διάθεση πειραματισμού και με αποτελέσματα που αν και όχι συμβατικά μπορεί να μας ξαφνιάσουν πολύ θετικά.
Εχετε το νου σας και για μια νέα προσπάθεια για την οποία σύντομα θα σας ενημερώσουμε και πάλι από εδώ.
Μιχάλης Κωτσάκης

*** Voting has ended *** Η ψηφοφορία έχει λήξει ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου