Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η ψηφοφορία για τον Δεκέμβριο άρχισε!

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την συμμετοχή σας με πολλές και πάλι πολύ όμορφες φωτογραφίες!

Αν και μεσολάβησαν γιορτές και αργίες, μέρες που προσφέρονται για φωτογραφικές εξορμήσεις στην φύση, και παρ΄όλες τις αισιόδοξες εκτιμήσεις μας, οι συμμετοχές κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα με τον Νοέμβριο, με την αναμενόμενη μεγάλη κάμψη των συμμετοχών στα ασπόνδυλα λόγω εποχής.
Ο αριθμός των συμμετοχών είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει, με στόχο να βρούμε τον τρόπο να προσελκύσουμε νέους αλλά και παλιότερους φωτογράφους άγριας φύσης, που έχουν ήδη συμμετάσχει στον διαγωνισμό αλλά χάθηκαν! Υπάρχουν πολλοί ακόμη φωτογράφοι άγριας φύσης στην Ελλάδα που για κάποιους λόγους διστάζουν να συμμετάσχουν.

Θα μπορούσαμε να το φέρουμε σαν θέμα στο GNPF, ώστε να ακούσουμε τις γνώμες όλων σας για τα πιθανά αίτια και λόγους, που πολύς κόσμος με θαυμάσιες φωτογραφίες δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Η θεματική κατηγορία του Ιανουαρίου είναι επιλογή του Νίκου Νικολάου και είναι : 
Κουρόυνες (corvus cornix)

H επικείμενη κάθοδος πολικού αεροχείμαρου, αναμένται να ρίξει πολύ την θερμοκρασία στην χώρα μας και αυτό θα έχει σαν πιθανό αποτέλεσμα την κάθοδο βόρειων ασυνήθιστων αν όχι σπάνιων για την χώρα μας ειδών. Σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για φωτογραφικές εξορμήσεις - αναζητήσεις.


Καλή χρονιά να έχετε!

LINK: PHOTO GALLERY - DECEMBER 2012
LINK: SLIDESHOW - DECEMBER 2012

Δυστυχώς, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί συμμετέχοντες στην κατηγορία σπονδυλωτά, δεν πρόκειται να υπάρξει ψηφοφορία σε αυτη την κατηγορια για αυτο το μήνα. Θα υπάρξει  ψηφοφορία τον επόμενο μήνα, αν λάβουμε τουλάχιστον 10 φωτογραφίες από 5 φωτογράφους.

*** VOTING HAS ENDED ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου