Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αναγγελία νέων βραβείων


Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε 2 νέα βραβεία για τις πρώτες θέσεις των κατηγοριών "Aniscape" και "Σπονδυλωτά" !
Πρόκειται για προσφορά από δύο εξαιρετικούς ξενώνες που βρίσκονται σε δύο από τις πιό όμορφες αλλά ταυτόχρονα και σημαντικές  από άποψη βιοποικιλότητας στην Ελλάδα περιοχές. Και οι δύο προορισμοί είναι ιδανικοί για κάθε λογής φυσιολάτρες και κυρίως παρατηρητές και φωτογράφους άγριας φύσης !

Στην κατηγορία "Aniscape" το βραβείο για την πρώτη θέση θα είναι 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε 2κλινο δωμάτιο στον ξενώνα "Forest Inn" στην Δαδιά, που επιτέλους ανακαινίστηκε και ξαναλειτουργεί με εξαιρετική διεύθυνση.(*)

Στην κατηγορία "Σπονδυλωτά" το βραβείο για την πρώτη θέση θα είναι 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε 2κλινο δωμάτιο στον επίσης εξαιρετικό ξενώνα "Agios Germanos" στον Αγιο Γερμανό Πρεσπών.(*)

(* Εξαιρούνται επίσημες αργίες και περίοδοι γιορτών και σε κάθε περίπτωση οι ημερομηνίες θα συμφωνούνται κατόπιν επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές των ξενώνων).

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία που από την αρχή του διαγωνισμού με την νέα του μορφή πέρσι το φθινόπωρο, δίνει τα δικά της βραβεία στην κατηγορία "Πουλιά". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου